Пристрасть

Те, що здаться тобі перешкодою,
Для мене є лиш заохоченням.
Милування твоєю вродою
Викликає серцеві скорочення.
 
І у ритмі цьому таємнім
Можна змісти різні вбачати,
Думки про тебе такі об'ємні,
Пристрасть носить червоні шати.
 
Пристрасть може злетіти, мов шатл,
До неба безкрайого почуттів,
Пристрасть може трансформувати
Суть та форму всіх наших тіл.