Надворі пітьма густа
Надворі пітьма густа.
Повірю у силу прикмет.
Навіщо твої вуста
Солодкі, мов дикий мед?
Чому твої кроки так
Скидаються на політ?
Твоїх поцілунків смак,
Обіймів чіпкий магніт,
І дотиків ніжний струм
Пронизує наскрізь нас.
Довершений твій парфум
Несе мене на Парнас.
І навіть коли в жалю
З тобою не поруч я,
Пишу у віршах: «ЛЮБЛЮ»,
А поруч – твоє ім’я.