на ви

на ви
Тихцем згортай озлість свою до купи,
потай добро по світу розкидай,
живи віршами полум'я спокути,
на решту сповіді залиш печаль.
 
Таке ві сні спіткало одкровення
мене без тижня день з околиці Литви.
Без ремства, дозволу, благословення
ти чуєш, вороже, іду на ви.