Плёнки что сгорели в проявочной - II

Плёнки что сгорели в проявочной - II
Let it SawwaFest
Reversing our systems,
In wander of thoughts,
You forgot keep it safe,
Start it Flow.
 
"If you see Him -
Kill him" -
Vision means being,
You proofed it, Buddha.
 
Takin' snowed wasteland,
You ephire hidden knowlege.
Take Youth in Shire -
Long it flowin' infinit.
 
Постоянство развевает
Шелкопрядом шестерёнок;
Обрестись - тотемом в алтаре.
Мир безропотен; вейся, медитация
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
 
\m/