Везувії

Якщо і коли ми побачимось
У будь-якому з наших міст,
Все інше втратить значення -
Ніби комету спіймали за хвіст.
 
Із неба посиплють драконами, зміями,
Вогненними феніксами й орлами
Хмари. Вони все висловлять,
Що стояло мовчанням між нами.
 
Все небо цей день святкуватиме,
Вибухатимуть нові Везувії,
А я Вами милуватимусь,
Як проявом див та ілюзії.