Глибоко

Глибоко
Тунелями метро,
Поверхово -
Багатоповерхівками,
Зимно -
Зимовим хутром,
Спекотно -
Спектром нових кольорів,
Світлою грунтівкою.
 
Стань найкращим з моїх кольорів
Та візерунків,
Найдивнішим зі снів,
Найтеплішим з малюнків.