про Хуссейна Болта

про Хуссейна Болта
Із чудо-вежі дзвін і пал очей нестримні.
Як хочеш гратися - не зволікай з вогнем.
Безсильне зло, зате вбиватиме свавільно,
да так, що не встигає до заласся щем.
Ой, мамо, ви мені забули дати сили,
аби зринати в небо з глибини зіниць...
Ой, мамо, ви мене на вік переносили -
щоб не коритися і не лягати ниць.
Мерщій бежить життя, мерщій рекорду Болта.
Покірне плазування не сприймаю я.
Спрошу ласкаво в Бога: - так якого чорта
в аорті тромб заснув і в грудях печія?
 
світлина: Іванка Демчук. Іоан Богослов, папір, акріл..