Ода салу

Ода салу
Коли їси, але все мало,
Що треба з'їсти? Так це сало.
І гарний смак йому дано...
М'яке і ніжне? Це воно!
І кожен українець сало упізнає,
Бо смачніше нього іжі не буває!
У селі треба їсти, та не нашу сосиску.
Сало, борщ та сметану, ще й вареників миску!
І навіть іноземцю треба сало скуштувати!
Ні, воно не дороге. Можна купувати.
Без сала не існує України!
І хай там у садках стоять калини...
Та їжа традиційна - наше сало!
Воно нам перевагу в світі дало!