Гра "Пряничкі Цукрові" ДЛЯ ТЕАТРУ-СТУДІЇ "ЗАХОПЛЕННЯ", М.ДНІПРО

Хто придумав на обід
Солодко поїсти?
Може бабка, може й дід
Замісили тісто.
Із муки та патоки
Випікали пряники.
 
Прянички цукрові,
Чудові, кольорові.
Чай налити, пригостити –
І два пряничка ужити!
 
Йшли по лісу зайчики.
Цілий день не їли.
Ми їх всіх гарячим чаєм
Повністю зігріли.
Із муки та патоки
Пригостили пряником.
 
Прянички цукрові,
Чудові, кольорові.
Чай налити, пригостити –
І три пряничка ужити!
 
Друзів, звірів і батьків
Щиро зустрічаємо.
Пирогами та млинцями
З чаєм пригощаємо.
Із муки та патоки
Напекли всім пряників.
 
Прянички цукрові,
Чудові, кольорові.
Чай налити, пригостити –
І п’ять пряничків ужити!