побачення

побачення
- І зорі і місяць на небі і небо,
стооково дивляться тільки на тебе.
- А звідки ти знаєш, що саме на мене ?
- То дуже все просто, бо ти незбагненна.
- Ой, як затремтіло у грудях так хутко...
- Можливо кохання відчула, голубко.
Для тебе і небо і місяць-незгуба.
- А як ти то знаєш ? - То ти ж моя люба !
 
світлина: Микола Пимоненко. Побачення. 1905.