Сріблясті зорі в небі палають

Сріблясті зорі в небі палають
Сріблясті зорі в небі палають.
Коло вікна сама.
Котру годину сни оминають,
І у душі зима.
 
Мрії пірнають в небо з горища,
Щоб розчинитись там.
І завірюха свище і свище
Над мовчазним життям.
 
Силишся чути гармонію тиші
Серед гучних скорбот.
Паузи в музиці головніші,
Ніж дзвінка пісня нот.
 
І коли сумно, зимно і тяжко,
І земля йде з-під ніг,
Ти пам’ятай, моя милая пташко:
Бог долю маскує під збіг.