Спробуй слово "кохаю" на смак
Спробуй слово «кохаю» на смак.
Правда, солодко на язиці?
Еліксир від панічних атак.
Поцілунок небес на щоці.
Тепер слово «ненАвисть» скуштуй.
Відчуваєш? Гірке - мов отрута.
Свою душу ти ним не частуй,
Бо врятує лиш слово «спокута».
Тож детально собі розтлумач:
Всі просіюй слова ти ситом.
Дегустуючи слово «пробач»,
Можна стати щасливим і ситим.
І ваніль почуттів, й кислий гнів,
І пестливих віршів медовуха:
Ми готуємо долю зі слів,
Наче фірмову страву шеф-кухар.