Не розлучать

Не розлучать нас ні вітри,
Ні злі накази, ні погрози,
Ні холод лютої зими,
Ні заметіль, ані морози.
Не зможу я забуть краси
Твоїх очей, вуста твої.
Не зможу…та і не захочу…
Бо закохалась навіки…