йому, або про ряст топтати

йому, або про ряст топтати
Йому, або про ряст топтати.
По заповіту божого ченця,
замісто метушіння колотнечі,
йому давати корм для горобця,
і слухати, як горобець щебече.
Топтати ряст йому через віки,
за постанням до повної знемоги,
доколі сіль шляхетні чумаки
збиратимуть на зоряних дорогах.
Уздовж пересторогам божевіль,
чагарники розквітли в райських кущах.
Йому на серце брати віщій біль
і від знеболення писати вірша.
 
світлина: Юлій Клевер. Без назви.