не йди

Денис Вавилов 01.12.2012

Чому?Не можу,більше лити,сліз чому?
Візьму.Тебе за руку,ніжно обійму.
Бувай.Я шепочу немов би у вісні.
Стривай.Але ж часу не зупинити ні.
Молю.Та май же трохи ти чоча б жалю.
Я п'ю.Досі твої посмішки я п'ю.

Не йди.Не можу довго жити без води.
Прийди.До мене ще раз,восени прийди.

Зіграй.На сильних почуттях моїх зіграй.
Не лай.Що я не дзвонив довго так,не лай.
Сліди.До тебе привели мене сюди.
Зійди.До мене хоча б поглядом зійди.
Даруй.Чарівний і квітучій стан душі.
Чаруй.Щоб аж у скронях бриніли вірші.

Не иди.Не можу довго жити без води.
Прийди.До мене ще раз восени прийди.

Забудь.Мою шалену самовиту лють.
Мов ртуть.У горлі тяжко навіть і вдихнуть.
Волів.Тобою лише дихати - волів.
Впустив.Чарівну квітку із долонь впустив.
Зомлів.Від страху і тяжкого браку слів.
Зустрів.Але втримати тебе - не зумів.

Не йди.Не можу довго жити без води.
Прийди.До мене ще раз,восени прийди.