Зіграй це знову, Сем. Зіграй це знову

Зіграй це знову, Сем. Зіграй це знову
"Play It Again, Sam."
("Casablanca", 1942 )
 
Зіграй це знову, Сем. Зіграй це знову.
З минулим серце заведе свою розмову.
Тож розклади життя строкату мову
На клавішну печаль двокольорову.
 
А я мовчатиму до ранку про кохання,
Я у вині втоплю усі свої бажання.
Коли програв за руку милої змагання,
То алкоголь знеболить краще чаювання.
 
На ранок сильним бути, посміхатись штучно,
Вдавати, що на цій планеті мені зручно.
Коли ввесь світ до вбивства закликає гучно,
Любити час обрали ми напрочуд влучно.
 
Ми щастя бачим у шпарину лиш замкову,
Тож кожну мить ми перетворим на святкову.
Хай пам’ять вступить із душею в спільну змову -
Зіграй це знову, Сем. Зіграй це знову.