R.Potharaju - When my love became joke

Where my love became joke
Where you promised and broken them
Made turned me into stones
 
I know you will never ask, but listen
Those stones can not speak
 
Hoping your happiness in every moment
even after starting on the way you wanted me to walk,
words you said to me throwed me into the dark emptiness
 
I know you will never ask, but listen
That dark emptiness can not reply
 
Where tears dried up
Efforts to set the relation stand are gone into vain
I got tired and forced into silence
 
I know you will never ask, but listen
Your sounds will never reach me.
 
© Raju Potharaju,
IN-(US (?)) - UA
 
Там, де моє кохання перетворилося на жарт,
Там, де ти порушила свої обіцянки,
Перетворивши мене на каміння,
 
Я знаю, що ти ніколи не спитаєш, але
Це каміння не може говорити.
 
Сподіваюся, що ти щаслива в кожну мить,
Навіть розпочавши шлях, яким хотіла змусити піти мене,
Слова, що ти сказала мені,
Жбурнули мене в темну порожнечу.
 
Я знаю, що ти ніколи не спитаєш, але
Ця темна порожнеча не може відповісти.
 
Там, де висохли сльози,
Спроби побачити, на якому рівні наші стосунки,
Стали марними.
Я втомився
І мене змусили замовчати.
 
Я знаю, що ти ніколи не попросиш, але послухай:
Твої слова ніколи не дістануться мене.
 
© Raju Potharaju,
IN-(US (?)) - UA
 
2022