про любов

про любов
Тільки одна надія
живе в кольорових снах -
почути із губ Марії
переддосвітнє "ах".
Тільки одна потреба -
залишитись поруч вдвох,
і з краю землі і неба
почути останнє "ох".
Перемогти і жити
заради оцих умов:
щоб вишні буяли віти
і знову любити, знов.
 
Світлина: Йосип Бокшай. Дівчата. 1945