Отпускаю (укр.)

Моїх думок ніхто не знає
Що у серці , що в душі
Все буде так, як бог  бажає
Моя єдина думка - ти лети
Крила я тобі малюю
Розуму- життя додасть
А віра в щастя, то не знаю
Того забракло у тобі