Прыйшла пара

Прыйшла пара хвалюючых хавілін,
Калі аблокі дзікі вецер зносіць,
Калі апошні жураўліны клін
Адпусціць крыху стомленія восень.
 
Трымціць агонь каралавых рабін,
Яго пагасіць хутка белы снежань
І сумам неапранутых галін
Спрабуе душу лістапад суцешыць.
 
2020