Пошук

Пошук
Ми шукали чорних котів вночі,
Переймались своїм кишеньковим статком.
Хоч ти сотню кращих чобіт стопчи,
Аж до фінішу буду усе початком.
 
Аж до титру з написом «Нappy end»
Нам читати з телесуфлера мозку
Свої репліки – в дусі наших легенд –
Доки в пальці не встромлять шматочок воску.