Як на картині Мунка

Як на картині Мунка

Аудиозапись

В кватирку снів примари
Зранку втікати мусять.
Подруги твої – шмари –
Цицьками в сторіс трусять.
 
Бридкі, немов почвари,
В коронах – як принцеси.
Бачитиму кошмари –
Від тих облич лиш стреси.
 
Я звав тебе шедевром,
Та дарував букети.
Тепер я з голим нервом
Не знаю, з ким і де ти.
І знову навіжено
Свердлить макітру думка:
Душа кричить скажено,
Як на картині Мунка.
Ігнорував я факти,
Плекав мрійливий задум.
Аж ось побачив, як ти
В мережі крутиш задом,
Химерний, мов гомункул,
До справ не маю хисту.
Одна подяка – Мунку -
Душ наших портретисту.
 
Тобі живеться кльово.
Чув, ти у Абу-Дабі
Побачив випадково
Тебе я на «Порн-хабі».
 
Тебе узрів я, Кицю,
І твої чорні коси.
Одягнена в черницю,
І тридцять три матроси.
 
Я звав тебе шедевром,
Та дарував букети.
Тепер я з голим нервом
Не знаю, з ким і де ти.
І знову навіжено
Свердлить макітру думка:
Душа кричить скажено,
Як на картині Мунка.
Ігнорував я факти,
Плекав мрійливий задум.
Аж ось побачив, як ти
В мережі крутиш задом,
Химерний, мов гомункул,
До справ не маю хисту.
Одна подяка – Мунку -
Душ наших портретисту.