Слухавка

Беру слухавку,
Падають звичні слова у ніч.
Не пліч о пліч,
Але на тонкому рівні
Все ще разом.
Там, де розквітає
Мандрагори коріння,
Де старих будинків склепіння
Ловлять астероїди й комети,
Де дріади заповнюють анкети,
Там сьогодні я -
У вирі життя
Чую голос твій,
Блискуче-грайливий,
І падає на мене
Міжчасся злива.