Гарбуз

Гарбуз
Селекціонер уві сні
Дарує мені гарбуза.
"Тепера закони нові,
Можливо, Ви проти, я - за".
Хоч сумно бувало колись,
Сьогодні регоче весь дім.
З козою він сплутав мене,
Приніс увесь свій "агрохім",
Коли весь цей хаос мине?
 
Тоді дрон летів хутко повз,
На нім - купа стрічок та зір.
"Як добре, що допомогли
Мені мій налагодить зір"
 
У творі моралі нема,
Та майте сміливість хоча б :
Гарбузно-болючі слова
Пакуйте у зміст ремесла.