Закохана в саме кохання дівчина

Закохана в саме кохання дівчина.
Їй не змиритися з буденністю життя!
Вона не зможе жити поміж іншими, 
Хто вже давно забув про почуття.

У дівчини цієї дві дороги:
Або знайти свій вічний ідеал
Й щасливою разом піти до Бога.
Або ж чекати на сумний фінал.

Вона не хоче просто і буденно.
Вона шукає інший варіант.
Такі також народжені, напевно,
Не просто так, у цьому їх талант!

Їй не цікаві цінності не вічні.
Й не цікава фальш цього життя.
Вона -- інакша! Не така, як інші!
Вона -- у світі змерзлому -- весна.

Закохана в саме кохання дівчина...
З гарячим серцем, що проходить крізь льоди.
З душею сліз дитини, ніжно-чистою.
Закохана в кохання... назавжди.