СУНИЧКА

СУНИЧКА
У садку вродило,
Рясно від суниці,
Ягід зчервонілих
Наберу в спідницю.
 
Рухаюсь хутенько,
Хай зрадіє мати,
Як я свою неньку
Маю здивувати.
 
Повітря у хаті
Зробиться духмяним,
А обличчя мати –
Радісним, рум’яним.