СОНЯЧНИК

СОНЯЧНИК
Сонячник у полі,
Жовтокольоровий,
Повернув до сонця
В пелюстках голови.
 
Сонечко у небі
Жваво оберталось,
А жовтоголові
За ним повертались.
 
Мабуть він від того
Жовтокольоровий,
Що під жовтим сонцем
Увесь час голови.