Освідчення

Освідчення
Пірнають пальці в золоте твоє волосся.
Все, що до зустрічі було, нам лиш здалося.
То лиш прелюдія до головної пісні.
Облиш усі інтриги закулісні.
Хор янголів мелодію заводить.
Навіщо нас докупи небо зводить?
В якого запитати нам святого,
Навіщо ми зустрілися? Для чого?
Щоб ми і не згадали про минуле,
Щоб нас лиха година оминула,
Щоб пожаліла доля нас жорстока,
Моя любов, моя печаль блакитноока.
Моє струнке, завжди усміхнене кохання,
Моє останнє перед стратою бажання.
З якого раю в моє пекло ти спустилась?
Мов недосяжна мрія, що здійснилась.
Що буде завтра із планетою? Не знаю.
Тому я вічних почуттів не обіцяю.
Та я клянусь тебе кохати, що є сили,
Від сяйва зустрічі до мороку могили.