Щастя на картині

Щастя на картині
Підкажи душі моїй, художник,
Як відчути щастя хоч на мить.
На картині, де вогонь горить –
Барви розмиває літній дощик.
 
Намалюю рай, де в самоті,
Мріє вранці дівчина вродлива,
Де чекає і знаходить диво –
В світанкових іскрах золотих.
 
Небо, що дарує цю красу,
Гучних журавлів знайому зграю,
Рідний дім, куди я повертаюсь,
Теплий промінь з радістю несу.
 
В тому джерелі щасливих днів
З серця швидко витягаю скалку.
Сама краща (знаю добре змалку)
Мамина троянда без шипів!
..............
 
26.07.2022 Фото з інтернету
 
© 26.07.2022г. Людмила Степановна Небесная
Свидетельство о публикации: izba-2022-3355346