Діалог

- Знову я спіймав себе на думці:
Все не так у мене у житті...
У гордині плавляться безумці.
А щасливці - в мирнім забутті.
Протиріччя прагнуть тебе зжерти,
Устромивши ікла під ребро...
-Ти не дай натхненню в тобі вмерти,
Ставлю установку на добро!
Я на дні - шукатиму там перли!
Я злітаю - п'ю небес блакить!
Я замріяна - страхи мої завмерли...
Я- земна.. І це-щаслива мить!
 
 
Графіка автора