Троянда серед шипів

Троянда серед шипів
«Замість того, щоб нарікати, що троянда має шипи,
я радію тому, що серед шипів росте троянда».
(Жозеф Жубер)
Коли яскраве сонце манить,
Троянда пишно розквітає.
Царицю дивну від обману
Шипи надійно захищають.
 
Укол ще гірше від отрути
У тім роскішнім ореолі.
Закоханим дано відчути –
Коротку мить різкого болю.
 
І після, скільки не старайтесь,
Не витягнути з рани скалку.
 
Але який бальзам на серці,
Коли красою мариш змалку!
.................
 
13.07.2022 Фото з інтернету
 
© 13.07.2022г. Людмила Степановна Небесная
Свидетельство о публикации: izba-2022-3347453