Холодно (картина Єви Ятт)
Тихо
Падає осіннє листя
На душу митця.
Зимно
Від самотності
Та незакритих гештальтів.
Легко
Від втоми після торкання пензля.
Осінь
Вривається до серця
Без запрошення.
Молодість
Губиться
В осяйному
Та прозорому листі.
* Вірш за мотивами молодої української художниці Єви Ятт.