Издалека

ЗДАЛЁК.
 
Ці, гэта вецер шэпча ў полі...
Ці, гэта, мо гамОніць гай...
– Не забывай мяне нікОлі...
Бо я вярнусь...
Не забывай...
 
Ці, гэта птушак перасУды...
Ці, гэта плача твой адчАй...
– Не адлятай адсюль нікУды...
Бо я вярнусь...
Не адлятай...
 
Ці, гэта рэчка мОліць плЫнню...
Ці, гэта сам здалёк малЮся…...
– Ня вер нікОму, што я згінуў!
Бо я – жывы!
І я – вярнуся!
*+*