Болить

Болить душа і щимить серце
Світ затуляє каяття
Чому раніше не відчули
Що треба змінювать життя?
 
Чому терпіли ,пробачали
Навіщо марнували час?
Невже не бачили ,не чули
Що ворог лютий серед нас?
 
Невже не чули від братушок,
Що ми для них - дурні хохли?
Невже не бачили в сусідах
Прищур глашенної орди?
 
Тепер болить,тепер прозріли,
Та запоздале каяття
Вже не поверне ті хвилини
В яких обірвані життя!
19.08.2015