Водка ш липша тёплая.

Водка ш липша тёплая.
Шо ты гонды хочыш
 
Над зылёным полэм
Витёрок гомоныть.
Ой, а Василёк мой
Да гольле хмолостыть!
 
А ведь гэ так лёхко,
Бы й трыпаты лён той ж.
Гольличко ж ны й вскользнэ,
Шоб тоби по рожцы.
 
А вот зарэ выйшов
Хтося шэ дурнишый,
Шо козу повив дэсь
Липшэ зильле грызты.
 
Нашо помогти бо,
Колы ты молидшый,
Хоть кому с сусидый
Молочка попыты.
 
От мы й заробылысь:
Синко тожэ дывно
Гынды во лыжыть вжэ.
Ждэ но зном дощыска.
 
З мосга можня вынуць
Неяку й дротыну,
Колы вуж родывся
Гот такый горбыль-гниль.
 
Мовчкы й лазыть боньдь той
И й ны биг ны в помоч.
ну, да во в когося всё вуж, бы в колхозы