Критичний апарат

Усі види проклять, невдач,
А також особиста ненависть піфії
Не торкнуться Вас, якщо
Ви прибудете до неї вранці
Таємно й сам,
Ледь прокинувшись
І забувши про звичайні аксесуари,
Такі як пафос, скепсис
Та критичний апарат.
З оголеним мисленням
Та здивованим поглядом
Ви настільки прекрасні,
Шо вона простягне до Вас свої бліді руки,
І крізь дим Дельфійського оракулу
Ви відчуєте її неземний та холодний
Дотик.
 
Ніби вгадуючи Ваші думки,
Вона прошепоче:
"Ось квиток. Як щодо втечі?".
 
І Вам доведеться зголоситися,
Хоч Ви і планували
Змальовувати кінець світу
У відеоблозі.