Я знаю...я мушу...

Я знаю...я мушу...
Присплю сподівання-
Про сни заспіваю...
Є в серці натхнення-
Спокою не знає...
 
Я тугу барвінком
Вплету у віночок, 
Прикрашу любистком
Сердечко дівоче...
 
Сердечко невтомне...
Хiба я не знаю?
У пошуках щастя 
з надiєй блукає...
 
Нехай сподiвання 
зiгрiє нам душу...
Тебе я зустрiну.
Я знаю.Я мушу...
 
 
 
/Графика автора/