ПРАННЯ

ПРАННЯ
У пранні я з ранку
Ненці допоможу,
Праю вишиванку
Силами, як зможу.
 
Імпортна машина
Прає по програмі
Джинсові тканини
Разом з рушниками.
 
Дістаю з машини
Випрану білизну
Кольором мишиним,
Рожево – залізним.
 
То ж сама дійшла я
Тієї науки –
Не завжди машина
Краща, а ні ж руки.