ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ

ПОВІТРЯНІ   ЗМІЇ
Прилади нехитрі,
Вгору вдерті шиї,
Парять у повітрі
На мотузках «змії».
 
Формою різні дуже,
Різнокольорові,
Дітлахам – байдуже,
Зроблені з любов’ю.
 
Сліпить сонце око,
Вітерець повіє,
Біля хмар, високо
Закружляли «змії».