Пісня

Пісня
Я чула пісню ту одну,
Що привела у мрійний світ.
Вона несла журбу до дну,
Здійсняла мрії ранніх літ...
 
Вона блукала десь у полі,
Літала посеред пташок.
Вона жива! Вона на волі!
Цей принесла мені віршок...
 
Акорди, симфонії, все вона знає,
І кожна пташка - пісні струна.
Нам радість дарує, коли виповняє,
І сама щастя, проміння повна...