ДвуХстишья. Полторашка.

ДвуХстишья. Полторашка.
Спросила ты
Меня ,
Люблю ли я тебе?
 
Ответ витиеватым
Получился,
Как всегда.
 
-Витье веревок -
Макраме.
Прекрасна ты
Воооообще.
 
Конечно, несравненная,
Моя!
Сейчас бы
Полторашку мне
Пивка!