так давно... / УГРА дэ ЦЗИН / АПОКРИФЫ /

так давно... / УГРА дэ ЦЗИН / АПОКРИФЫ /
так давно
тебя целовал —
стал изнанкою век,,,
так давно
тобой
уставал
наповал —
принимая
милость
калек
и нищих
ссудного дня,,,
 
они —
трезвее меня
но —
зашкаленней
всех ,,,
~
___
_ УГРА дэ ЦЗИН / АПОКРИФЫ _