***Нічна*** мрія у римах

Сузір'я дивляться на Землю,
Підморгують немов...
Красиво.
Хто посадив ото на стелю
Усесвіту зіркове Диво?
Чи то - творіння Бога - Долі,
Або портрет чужої мрії??
Мов розчиняюся у морі
Нічних небес, і млію, млію...
 
(с)опівночі 27.07.2021 -
ранок 20.03.2022р
(с)Усі права захищено