19 березня 2022 (рімейк твору "Поцілунок Сонця")

19 березня 2022 (рімейк твору "Поцілунок Сонця")
Знов іду на вулицю,
споглядати Сонце...
Промінець ось бачу,
у малесенькій долонці!
 
Щастя ми шукали там, де його немає;
Відчув Диво хто в Собі,
завжди Те відчуває!
 
Ми - Нові Світи,
Серцем маємо палати!
Щастя не знайти.
Але можливо відчувати.
 
Щастя не побачиш крізь зачинене віконце.
Відкривай. Іде весна!
Дихай. Цілуй Сонце.
 
(с)Eugenia DiMarte, 19 березня 2022р
(с)Усі права захищено
Красива ілюстрація - з просторів інету.