Як мужык узяв тапор (Казка)

Як мужык узяв тапор,
Да с тапорам пашов в ров,
А в равку вада тякла,
Да бурлила як магла,
А мужык паддавши быв,
Да при том яще пуглив, -
Утапив ён свой тапор
И астався двор бяз дров!