Коли закінчиться війна

Коли закінчиться війна,
Почнемо разом будувати,
Зруйновані війною хати,
Коли закінчиться війна.
 
Коли закінчиться війна,
З підвалу я візьму горілку,
І ввечері, при світлі вип’ю,
Коли закінчиться війна.
 
Коли закінчиться війна,
З підвалу я усе дістану,
Всі ліжка, ковдри, покривала,
Коли закінчиться війна.
 
Коли закінчиться війна
Вражина визнає поразку,
Допоможи, Господь, будь ласка,
Щоби закінчилась війна