Не маю слів

Не маю слів,
Сама себе
Штовхаю у вогненне коло,
Готова їсти хоч асбест,
Та не порушу протоколу.
 
Моїх величних помилок
З супутників побачать абрис,
Жорсткий невігластва урок,
Я все ще з вами не вітаюсь.
 
Гаразд! Хоч за всіма статтями
Ви переможні та потужні,
Я все ще не вітаюсь з вами
Після численних заворушень.
 
Коли так само я "хворіла"
На революції й паради,
Я ліберальних всіх Зоїлів
Своїх підступно рахувала.
 
Не так у вас. У вас - свобода,
Торгівля і свята новітні.
У нас - лише "складна" погода,
Буденність все ж одноманітна.
 
Я все ще не вітаюсь з вами,
Бо ви до біса прогресивні,
Ми - не такі. Життя екзамен
Перескладемо інтенсивно.
 
(із несказаного стороною РФ у Гаазі)
 
сатира