БЕЗГЛУЗДІ СПОДІВАНКИ

БЕЗГЛУЗДІ  СПОДІВАНКИ
Без тебе мої вірші - безнадія,
Гіркі рядки порожні та сумні.
Майбутнього терпкі безсонні мрії,
Зірок мерехкотіння в далині.
 
І вдосвіта безглузді сподіванки,
Що смс мої ти віднайдеш.
У телефоні сплять вони до ранку,
В своїх ти поки мареннях живеш.
 
А лютий запорошує снігами,
Запрошує метілі у танок.
Пробігла сіра кішка десь між нами...
З небес кидає борошно млинок.