Серце весну кличе

Хоча ще сніжно та мороз під вечір
Притисне так, що аж сніжок рипить
Та серденько вже весну-красну кличе
І чекає ту чудову мить,
 
Коли в віночку веснонька зеленім
Та барвистій сукні вже прийде
І квітковий килимок простелить,
Птаство першу пісню заведе,
 
Що захочеться й собі також співати,
Свіжість первоцвіту відчувать
Та в душі ту світлу-світлу радість,
Що словами і не передать.
 
2020 р.