День святого Валентина

День святого Валентина -
Це закоханих всіх день.
Це і вірність лебедина,
І квітучий сад пісень.
 
Він, Вона - дві половини,
В унісон сердець биття
Не лише на Валентина,
Назавжди, на все життя.
 
1999 р.